HUNDEHUSET ÅRHUS

Hvem er vi? Og hvor finder du os?

Hundehuset er en salon for små hunde, hvor vi sætter hundenes trivsel og velvære i højsædet. Salonen blev oprindeligt startet af Nini Petersen i oktober 1991, i lokalerne Ålborggade 15A. Hun valgte efter 30 år at afhænde den pr. 01.06.21 på grund af helbredsmæssige årsager.
Vi er glade for at største delen af det store kunde kartotek har taget godt imod os og fortsætter med at bruge Hundehuset Aarhus som deres salon. Efter at have drevet salonen videre i Ålborggade 15A, i ca. 6 måneder, som ligger i Århus centrum, har vi konstateret at en stor del af vores kunder kommer fra udkanten af Århus, og nogen endda fra oplandsbyerne omkring Århus.
Vores egen erfaring, samt adskillige inputs fra vores kunder omkring trafikken, samt de dårlige parkerings forhold i det meste af Aarhus fik os derfor til at træffe beslutningen om at flytte salonen uden for byen, til fordel for mange, men måske også lidt længere afstand for andre, men som så har mulighed for at benytte motorvejsnettet og derved spare tid i den tætte midtby trafik. Vi har derfor indrettet en hyggelig salon i Skæring, et naturskønt og let fremkommeligt område uden parkeringsproblemer ca. 10 km fra Nord Aarhus centrum.

Vi står klar til at hjælpe dig med vask og klipning af din hund

BILLEDER

Lille udpluk af tilfældige billeder fra salonen

Rul til toppen