VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Vi står klar til at hjælpe dig med vask og klipning af din hund

Klipning

Vi tilbyder vask, klip og pelspleje af alle mindre hunderacer op til ca. 15 kg. Vi trimmer ikke, men klipper dog hunderacer som normalt er trimme racer, da mange af trimmehundene har ændret pels så de egner sig bedre til klipning.

Vi forventer at kunderne kommer så tæt på det aftalte tidspunkt som muligt, således at man blot aftaler detaljerne omkring behandlingen i forbindelse med afleveringen af hunden og derefter kører igen.  Især ved afhentning af hunden er det vigtigt at man ikke kommer før tiden, da det kan være meget svært at holde hunden i ro under den sidste del af behandlingen, på grund af glæde over at se sin ejer. Hvis hunden bliver færdig før aftalt tid sender vi naturligvis en sms.

Vi forventer at hunden kommer med normal plejet pels, og ikke har væsentlige knuder, ud over de sædvanlige små ved ører og poter som vi naturligvis prøver at rede ud. Hvis hunden har mange knuder og manglende pelspleje, vil der blive pålagt et gebyr til vores standardpriser, på grund af ekstra tidsforbrug og større slid på maskiner og sakse. Hvis ikke der lavet en speciel aftale omfatter en klipning, vask med eksklusiv shampoo og balsam, samt føntørring.

Vi glæder os til at byde dig og din hund velkommen i Hundehuset

Er du i tvivl om din hund
skal trimmes eller den kan klippes?

Ring og få en snak eller kik ind - så skal vi gerne råde dig. Alle hunde klippes efter standard for racen eller efter ønske

Rul til toppen